KINEZIOLOŠKA VADBA-NOVO

Kineziološka vadba je nov, sodoben in učinkovit pristop k vadbi namenjena zlasti tistim, katere pestijo bolečine v mišicah in sklepih. Predstavlja optimalno izbiro z vidika cene in kvalitete vadbe. Z lastnim personaliziranim vadbenim načrtom v majhni vadbeni skupini vam kineziološka vadba omogoča varno in zanesljivo doseganje vaših ciljev in želja.

Zajema 2 fazi. Pregled začetnega stanja in diagnostiko mišično-skeletnih bolečin ali omejitev, ki traja od 40-60min. Na podlagi pregleda se nato osnuje osebni vadbeni načrt. Glede na težavo oziroma cilje posameznika se v vadbeni načrt ustrezno programira trening moči, gibljivosti, vzdržljivosti ali sproščanja in mobilnosti, ki ga oseba izvaja v lastni kineziološki vadbeni skupini. Število terminov je odvisno od želje posameznika, njegovega cilja in pripravljenosti.
Tako vsak posameznik izvaja svojo vadbeno enoto z vadbenim načrtom, ki ga je pred tem prejel. Trener pa ves čas vadbe motivira, budno spremlja, korigira, usmerja in prilagaja vaš trenažni proces.

Cena pregleda in sestave individualiziranega načrta vadbe: 80€ (enkratni znesek)
Cena vadbe v kineziološki skupini: 40€/mesec 2x tedenska vadba (JESENSKA AKCIJA)
Predvidena termina vadbe sta pon. in sre. 17.00-18.00 ure, za dodatne termine pa kontaktirajte ftpcenter.vic@gmail.com.