SKUPINSKA VADBA

Skupinska energija in izkušeni trenerji vas v optimalnem času pripeljejo do vaših ciljev. Lepo oblikovana postava in dobra kondicija z našim treningom ni več iluzija. Pri nas vam bo skupinska vadba postala užitek, telo pa čvrsto in funkcionalno. Odlikuje nas osebni pristop, saj vadba poteka v manjših skupinah.

Celo sezono prvi obisk brezplačen, vabljeni! 

urnik

Urnik velja od 5.9.2022 do julija 2023!

Cenik
Za več informacij nas pokličite na 040 549 581.

Prijavi se!

V spodnjem videu si oglejte predstavitveni film naših skupinskih vadb:

 

Skupinska vadba-opis

FTP boot camp

 • Spravi se v pravo formo.
 • Odpravi odvečno maščobo in okrepi mišice…
 • Imaš rad-a intenziven in raznolik trening?

 

Potem je FTP prava skupinska vadba za vas. Predstavlja zmerno do visoko intenziven funkcionalni trening. Ima veliko podobnosti kot komercialno poznan Boot camp. Na treningih se uporablja različne oblike vadbe (krožna, v serijah…). Uporablja se tudi različne rekviziti (uteži, vrvi, elastike,…) lastno telo, različna gibanja,… Vse z namenom raznolikega in učinkovitega načina razvoja vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost,…).

Shape kickbox-NOVO

shape kickbox

 • Pridobi kondicijo in oblikuj svoje telo.
 • Sprosti stres z udarci na vrečo.
 • Si naveličan-a enih in istih treningov?

 

Pri Shape kickboxu nikdar ni dolgčas. Poleg vaj za moč zajema tudi udarce z roko in nogo na vrečo ali fokuse. Prava kombinacija tako učvrsti telo, zaradi kardio efekta udarcev pa omogoča izgorevanje maščob. Predstavlja srednje do visoko intenziven trening. Trening je varen, ker ne zajema kontakta kot v borilnih veščinah! Primeren je za oba spola, predznanje ni potrebno.

TRX Functional

TRX skupinska vadba

 • Izboljšaj kondicijo in moč telesa.
 • Imaš rad-a vaje na TRX-u.

 

Na TRX Functional se uporablja kot osrednji rekvizit TRX trakove. Uporablja pa se tudi druge rekvizite in lastno težo z namenom večje učinkovitosti in pestrosti treninga. Trening traja 60min in predstavlja zmerno do visoko intenzivno vadbo. Posebno pozornost namenjamo razvoju stabilizacije in mišicam trupa. Primerna je za vse starostne skupine, saj zahtevnost izvedbe vaj prilagajamo posameznikovim zmožnostim.

Kickboxing

kickboxing skupinska vadba

 • Nauči se udarcev in borilne veščine.
 • Pridobi moč in kondicijo.
 • Okrepi si svojo samozavest.

 

Pri nas je kickboxing namenjen rekreativcem. Prednost kickboxing treninga je zagotovo vsestranskost, saj z njim razvijamo vse motorične sposobnosti. Takšen trening tudi ni nikoli dolgočasen. Poleg tega, da poskrbite za dobro telesno pripravo in športno postavo, pridobite tudi znanje borilne veščine. Na treningu se uporablja boksarske vreče, nožne in ročne fokuse. Veliko vaj pa se dela v parih v smislu izvajanja kombinacij. Kickboxing je sicer zahodnjaška borilna veščina, ki temelji na udarcih rok in nog.

Mobility-NOVO

kineziološka vadba

 • Izboljšaj stabilizacijo telesa in povečaj gibljivost sklepov.
 • Sprosti svoje telo po napornem delovnem dnevu.
 • Popravi telesno držo…

 

Mobility je kondicijsko nezahtevna oblika treninga. V ospredje postavlja vaje za gibljivost mišic in mobilizacijo sklepov. Prav tako se izvaja tudi vaje za razvoj stabilizacije trupa in sklepov. Pri treningu se tako uporablja žoge, foam roler, elastike itd. Je primeren za vse ljudi, ki veliko sedijo. Primeren je tudi za tiste z mišično-sklepnimi bolečinami. Prav tako je priporočljiv za vse , ki imajo čez teden težje treninge in potrebujejo regeneracijski trening.

Open gym

 

 • Opravi svoj trening samostojno.
 • Na razpolago so vam vsi naši rekviziti…

Pomembna prednost open gym vadbe je, da imajo vadeči možnost, če si to želijo, delati tako imenovani mesečni trening. Mesečni trening je napisan na tabli v dvorani. Tako jim open gym sistem omogoča samostojen trening, hkrati pa niso prepuščeni sami sebi, ampak delajo po predpisanem strokovnem treningu. Lahko pa posameznik izvaja popolnoma svoj trening, saj mesečni trening ni obvezen. V času open gyma-a so na razpolago vsi športni pripomočki (uteži, tekač, kettlebelli, TRX, ravnotežne blazine, elastike, boks vreče,…)