SKUPINSKA VADBA

Skupinska energija in izkušeni trenerji vas v optimalnem času pripeljejo do vaših ciljev. Lepo oblikovana postava in dobra kondicija z našim treningom ni več iluzija. Pri nas vam bo skupinska vadba postala užitek, telo pa čvrsto in funkcionalno. Odlikuje nas osebni pristop, saj vadba poteka v manjših skupinah.

Skupinska vadba urnik od 6.9.2021 do julija 2022!

Celo sezono prvi obisk brezplačen, vabljeni!

V primeru prepovedi vadb zaradi ukrepov Covid-19 se karte zamrzne in prične izvajati brezplačno online vadbo.

Koristite lahko tudi bon21

urnikCenik
Za prijavo na vadbo prosim izpolnite spodnji obrazec, ali pa nas pokličite na 040 549 581.

V spodnjem videu si oglejte predstavitveni film naših skupinskih vadb:

Skupinska vadba-opis

FTP-Funkcionalna telesna priprava (Boot camp)

funkcionalna vadba FTP

Skupinska vadba FTP

FTP je skupinska vadba, ki traja 60 min in predstavlja zmerno do visoko intenziven funkcionalni trening. Ima veliko podobnosti kot komercialno poznan Boot camp. Trening je sestavljen ciklično, kar pomeni, da se ga postopoma stopnjuje in po 4-6 tednih v celoti spremeni. Na treningih se uporablja različne oblike vadbe (krožna, v serijah…) in pri tem uporablja različna sredstva: rekviziti (trx, uteži, vrvi, elastike,…) lastno telo, različna gibanja,… Vse z namenom raznolikega in zelo učinkovitega načina razvoja vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost, ravnotežje…). Poleg izboljšanja telesne priprave, pa s to vadbo poskrbimo tudi za lepo oblikovano telo.

Shape kickbox-NOVO

shape kickbox

Skupinska vadba shape kickbox

Shape kickbox je 45min dolga skupinska vadba in predstavlja srednje do visoko intenziven funkcionalni trening. To je odličen trening za oblikovanje telesa in izboljšanje kondicije. Trening je zelo zanimiv in hkrati učinkovit, saj zajema poleg vaj za moč tudi udarce z roko in nogo na vrečo ali na fokusare. Prava kombinacija učvrsti telo in zaradi kardio efekta udarcev omogoča izgorevanje maščob. Trening je varen, ker ne zajema kontakta kot v borilnih veščinah! Primeren je za oba spola, predznanje ni potrebno.

TRX Functional

TRX skupinska vadba

Skupinska vadba TRX Functional

TRX Functional je funkcionalna skupinska vadba, kjer se uporablja kot rekvizit TRX trakove. Uporablja pa se tudi druge rekvizite in lastno težo z namenom večje učinkovitosti in pestrosti treninga. Trening traja 60min in predstavlja zmerno do visoko intenzivno vadbo. S to obliko vadbe krepimo mišice celega telesa. Osredotočamo se na razvoj moči, vzdržljivosti in stabilizacije. Posebno pozornost namenjamo mišicam trupa. Primerna je za vse starostne skupine, saj zahtevnost izvedbe vaj prilagajamo posameznikovim zmožnostim. Vadba je primerna tudi za vse, ki želite razbiti monotonost in poskusiti nekaj novega.

Kickboxing

kickboxing skupinska vadba

skupinska vadba kickboxing

V FTP centru je kickboxing namenjen rekreativcem. Prednost kickboxing treninga je zagotovo vsestranskost, saj z njim razvijamo vse motorične sposobnosti. Takšen trening tudi ni nikoli dolgočasen. Poleg tega, da poskrbite za dobro telesno pripravo in športno postavo, pridobite tudi znanje borilne veščine. Na treningu se uporablja boksarske vreče, nožne in ročne fokuse, veliko vaj pa se dela v parih v smislu izvajanja kombinacij. Kickboxing je sicer zahodnjaška borilna veščina, ki temelji na udarcih rok in nog.

Kineziološka vadba

kineziološka vadba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Način vadbe kjer v majhni vadbeni skupini varno in zanesljivo dosežete vaše cilje in želje. Pri tem se upošteva in korigira tudi morebitne težave z gibalnim aparatom. Vadba traja 60min, posebnost te vadbe pa je, da poteka v majhni skupini do 6 vadečih (semi privat trenerstvo).

 

Open gym

open gym

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Open gym je namenjen ljudem, ki si želijo samostojnega treninga. Pomembna prednost open gym vadbe pa je, da imajo vadeči možnost, če si to želijo, delati tako imenovani mesečni trening. Mesečni trening je napisan na tabli v dvorani. Tako jim open gym sistem omogoča samostojen trening, hkrati pa niso prepuščeni sami sebi, ampak delajo po predpisanem strokovnem treningu. Lahko pa posameznik izvaja popolnoma svoj trening, saj mesečni trening ni obvezen. V gym-u pa je tudi za takšne popolnoma samostojne vadeče vedno na voljo tudi trener za kakšen nasvet. V času open gyma-a so na razpolago vsi športni pripomočki (uteži, tekač, kettlebelli, TRX, ravnotežne blazine, elastike, boks vreče,…)