NOVO-PRICE PERFORMANCE-SISTEM TRENINGA 1:1

osebni trener
 
Osebno trenerstvo je sedaj dostopno prav vsakemu. Price performace sistem treninga 1:1 je nedvomno novost na področju treninga.

Kaj pa to pomeni?

Gre za trening z osebnim trenerjem, pri čemer smo optimizirali strokovnost, čas in strošek.

V praksi izgleda to tako, da z osebnim trenerjem opravite 2 treninga po celo uro. V tem času vas trener nauči kvalitetnega ogrevanja in ohlajanja, saj je to zelo pomemben del treninga. Seveda opravite tudi glavni del treninga. Vse nadaljne treninge pa izvajate tako, da ogrevanje opravite sami kot naučeno, po ogrevanju pa se vam pridruži trener v glavnem delu (traja 30min) s katerim opravite trening v pravem pomenu (vaje za moč, vzdržljivost, vse prilagojeno vašim ciljem in željam). Na koncu pa poskrbite za ohlajanje ponovno sami, kot vas je trener že naučil na prvih dveh treningih.
Tako glavni del treninga naredite vedno s trenerjem, saj je trener v tem delu ključnega pomena. Popravlja tehniko izvedbe vaj, pipravlja trening, ga stopnjuje in spreminja glede na cilje. Takrat vam je tudi na razpolago za vprašanja in svetovanje. Le ogrevanje in končni kardio del z ohlajanjem opravite sami. Kdor pa želi klasično osebno trenerstvo, ki traja 1 uro skupaj s trenerjem, pa imamo prav tako v naši ponudbi. Več na povezavi: osebni trener.

    Cena:

  • 5 treningov: 100€
  • 10 treningov: 180€ (možnost plačila na 2 obroka)
  • 20 treningov: 340€ (možnost plačila na 3 obroke)
  • Možnost plačila z BONOM21