EKIPA

Naš center oblikuje ekipa strokovnjakov z različnih področij, ustrezno izobrazbo in številnimi izkušnjami. Prava ekipa vas pripelje do vaših ciljev uspešno in varno!

Jure Klemenčič, trener in manualni terapevt
Dolgoletne izkušnje na področju sestave in vodenja individualnih in skupinskih treningov tako športnikov, rekreativcev kot tudi poškodovancev. Več kot 10 let izkušenj kot manualni terapevt v nevrološki ambulanti. Izkušnje s področja prehranskega svetovanja.

Jure Klemenčič
Prof. šv/kondicijski in fitnes trener, diplomant akademije za manualno terapijo, prehranski svetovalec pri AFP

Goran Pećanac, trener, maser
Večletne izkušnje na področju individualne vadbe in z vodenjem skupinskih vadb. Izkušnje tudi na področju različnih masaž.

Inštruktor fitnesa pri FZS, NPK iz klasične masaže

Jon Dobrun, trener
Številne izkušnje na področju osebnega trenerstva, različnih vrst skupinskih vadb, taekwondoja in kickboxa. Izkušnje tako z rekreativci, športniki kot tudi s sanacijo poškodb.

Jon Dobrun
Osebni trener pri Association of fitness professionals (AFP)

Larisa Grubič, trenerka, fizioterapevtka
Izkušnje z individualnimi treningi in vodenimi vadbami rekreativcev. Izkušnje s fizioterapijo v kliničnih okoljih (UKC LJ in URI Soča) in z masažo.

Larisa Grubič
Diplomirana fizioterapevtka in PTBA osebna trenerka, magistrski študij fizioterapije

Aleš Kaplan, trener
Izkušnje z individualnimi treningi rekreativcev in športnikov. Delo v športnem centru Fakultete za šport. Opravljena pedagoška praksa pri ŽNK Radomlje.

trener
Kineziolog, diplomant FŠ

Žiga Škrinjar, trener
Izkušnje na področju individualnih in skupinskih vadb. Prav tako izkušnje v klasičnih in športnih masažah. Delo z rekreativci ter športniki tako na vadbenem kot masažnem področju.

Žiga Škrinjar
Diplomirani kineziolog, NPK maser, študent magisterija kineziologije

Žan Vrhovnik, maser
Izkušnje s področja klasične in športne masaže. Prav tako izkušnje z limfno drenažo. Dolgoletne izkušnje z vadbo v atletiki in judu. Tako so mi domače tudi različne bolečine in poškodbe.

Študent fizioterapije, certifikat klasične masaže Vital masaže

Nika Prosenc – kozmetičarka in maserka
Opravlja nege telesa in obraza, masažo in limfno drenažo obraza. Izkušnje v maserstvu – klasična in anticelulitna masaža.

Kozmetični tehnik