NEGA TELESA

nega telesa

Sestavni del naše ponudbe je tudi kvalitetna in učinkovita nega telesa in nega obraza, saj je v našem centru poudarek na celovitem pristopu obravnave našega telesa. Tako je zagotovo poleg redne vadbe in ustrezne prehrane, zelo pomembna tudi sprostitev in nega telesa. Vse tretmaje nege izvaja naša izkušena in izobražena kozmetičarka.

Pri negah telesa se lahko odločate med sledečimi tretmaji:

 • anticelulitna masaža/nega telesa
 • maderoterapija proti celulitu
 • nega obraza/masaža obraza in lasišča
 • piling telesa in klasična masaža

Cene tretmajev najdete pod rubriko masaže (pogledaš čas izvajanja tretmaja) na povezavi: Cenik

Prijavi se

Nega telesa

Anticelulitna masaža z ventuzami in pilingom telesa!

anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je namenjena ženskam, ki želijo izboljšati estetski videz kože na predelih pojavljanja celulita. Za boljše rezultate se uporablja ventuze, dodatno pa se naredi tudi piling telesa.

Anticelulitna masaža ima številne pozitivne učinke na telo. Ročne tehnike masaže povzročijo segrevanje in odpiranja limfnih poti, kar odstranjuje celulit, pospešuje limfni sistem in izboljšuje elastičnost kože. Piling nam omogoča odstranjevanje odmrle povrhnjice, zaradi česar bo koža še bolj gladka. Ventuza pa poskrbi, da zaradi podtlaka (vakuuma) pride do raztezanja tkiva in tako poveča pretok hrane in kisika v tkivo. To nam omogoča bolj učinkovito razstrupljanje telesa. Tretma traja 40min.

Maderoterapija proti celulitu

maderoterapija

Maderoterapija je namenjena ženskam, ki si želijo znebiti celulita. Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki, ki zmanjša videz celulita. Izvaja se na problematičnih delih telesa: noge, zadnjica, trebuh, lahko tudi roke.

Valjčki so različnih oblik in namenov, načeloma pa razbijajo skupke maščob. Izločijo se ujeti toksini in odpadne snovi, ki dajo videz pomarančaste kože. Pri rednih tretmajih se zmanjša videz celulita in obseg telesa, koža pa ima boljši tonus. Največkrat se tretma izvaja na predelu nog in zadnjice, lahko pa se po potrebi izvaja kombinacije z različnimi deli telesa.

Nega obraza

nega obraza

Nega obraza je postopek s katerim pomagamo naši koži ohranjati lepoto in svežino ne glede na leta in spol.

Tako povrnemo koži mladosten videz, prekrvavimo obrazne mišice in zmanjšujemo zabuhlost. Videz kože nam poveča samozavest in občutek mladosti. Nega obraza traja 40min, če se doda še masaža lasišča pa se tretma podaljša za 20min.

Nega obraza vsebuje:

 • površinsko čiščenje
 • pilling
 • učinkovino
 • glineno masko (medtem se prepustite masaži rok)
 • zaščitna krema
 • masaža obraza
 • dodatno se lahko naredi tudi masaža lasišča (tretma se podaljša za 20min)

Priporočeno je da na termin pridete brez ličil.

Piling s klasično masažo telesa

piling telesa

Namenjena je ljudem, ki potrebujejo relaksacijo in nego kože celega telesa.

Tretma se začne najprej s pilingom, ki odstrani odmrlo povrhnjico in poskrbi, da koža spet zadiha. Nato pa se nadaljuje masaža s sprostilnimi tehnikami klasične masaže. Tretma traja 55min.