NEGA TELESA

nega telesa

Sestavni del naše ponudbe je tudi kvalitetna in učinkovita nega telesa in nega obraza, saj je v našem centru poudarek na celovitem pristopu obravnave našega telesa. Tako je zagotovo poleg redne vadbe in ustrezne prehrane, zelo pomembna tudi sprostitev in nega telesa. Vse tretmaje nege izvaja naša izkušena in izobražena kozmetičarka.

Pri negah telesa se lahko odločate med sledečimi tretmaji:

 • anticelulitna masaža/nega telesa
 • nega obraza/masaža obraza in lasišča
 • klasična masaža/piling telesa
 • masaža stopal

20% otvoritveni popust na cene vseh tretmajev!
Cene tretmajev najdete pod nege telesa na povezavi: Cenik

Prijavi se

Nega telesa

Anticelulitna masaža z ventuzami in pilingom telesa!

anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je namenjena ženskam, ki želijo izboljšati estetski videz kože na predelih pojavljanja celulita. Za boljše rezultate se uporablja ventuze, dodatno pa se naredi tudi piling telesa.
Anticelulitna masaža ima številne pozitivne učinke na telo. Ročne tehnike masaže povzročijo segrevanje in odpiranja limfnih poti, kar odstranjuje celulit, pospešuje limfni sistem in izboljšuje elastičnost kože. Piling nam omogoča odstranjevanje odmrle povrhnjice, zaradi česar bo koža še bolj gladka. Ventuza pa poskrbi, da zaradi podtlaka (vakuuma) pride do raztezanja tkiva in tako poveča pretok hrane in kisika v tkivo. To nam omogoča bolj učinkovito razstrupljanje telesa. Tretma traja 40min.

Nega obraza

nega obraza

Nega obraza je postopek s katerim pomagamo naši koži ohranjati lepoto in svežino ne glede na leta in spol. Tako povrnemo koži mladosten videz, prekrvavimo obrazne mišice in zmanjšujemo zabuhlost. Videz kože nam poveča samozavest in občutek mladosti. Nega obraza traja 40min, če se doda še masaža lasišča pa se tretma podaljša za 20min.

Nega obraza vsebuje:

 • površinsko čiščenje
 • pilling
 • učinkovino
 • glineno masko (medtem se prepustite masaži rok)
 • zaščitna krema
 • masaža obraza
 • dodatno se lahko naredi tudi masaža lasišča (tretma se podaljša za 20min)

Priporočeno je da na termin pridete brez ličil.

Klasična masaža telesa

Lahko se naredi tudi solni piling telesa!

klasična masaža

Namenjena je ljudem, ki potrebujejo sprostitev in odmor od stresnega ritma življenja. Klasična masaža telesa se naredi z masažnimi olji, kjer z različnimi prijemi sprostimo mišično napetost po celem telesu, spodbudimo prekrvavitev in limfni pretok, pospešimo regeneracijo tkiv in izboljšamo tonus kože. Je zelo prijetno doživetje, ki nas popelje v popolno sprostitev. Če se odločite še za solni piling, pa se tretma začne najprej s pilingom, ki odstrani odmrlo povrhnjico in poskrbi, da koža spet zadiha. Tretma traja 30min ali 55min.

Masaža stopal

masaža stopal

Priporoča se ljudem z utrujenimi, težkimi in oteklimi nogam. Pri masaži masiramo spodnji del nog in seveda celotna stopala. Pogosto čutite krče? Imate zmanjšano gibljivost sklepov ali motnjo v cirkulaciji? Naše tehnike masaže se prilagodijo zdravstvenemu stanju posameznika in želenim ciljem. Masaža za noge je primerna za vsakogar, ki na nogah nima izrazitih krčnih žil. Tretma traja 30min.