ONLINE TRENING

online trening
Pridružite se nam pri online trening kar od doma. Na voljo sta vam dve vrsti treninga (Klasik in Basic FTP), ki se razlikujeta po dolžini in intenzivnosti. Vsako vajo pri vseh treningih pa predstavimo kot lažjo ali težjo opcijo (sami si izberete zahtevnost). Vsak trening je objavljen kot video na Youtube in vsak objavljen pod ustrezno zvrst vadbe spodaj (s klikom na zvrst dostopate do treninga). Kot posebno možnost pa lahko izberete osebno trenerstvo online. Več o osebnem trenerstvu na povezavi: osebni trener.

KLASIK FTP ONLINE
BASIC FTP ONLINE

CENA: 25€/mesec

Kaj moraš narediti? Izpolni spodnji obrazec->na mail dobiš podatke za plačilo->po plačilu računa dobite polni dostop do vseh treningov

Za trening online boste potrebovali naslednje pripomočke, ki jih lahko najdete tudi doma:

  • lesena palica ali metla (1,5m)
  • pilates žoga ali “poušter”
  • pručka za stopanje ali stol/kavč
  • sliderji ali copati z drsečim podplatom
  • uteži/ročke ali flaše z vodo

 

Trening online opis zvrsti

trening online

Klasik FTP online
Glavna značilnost te zvrsti vadbe je, da traja nekoliko dlje (50-60min). Poleg tega je tudi nekoliko bolj intenzivna. Poudarek je na vajah za moč ter na razvoju vzdržljivosti. Trening je sicer celostno zasnovan, saj se prične z ogrevanjem, zaključi z ohlajanjem, obremeni pa se celo telo in poskrbi tudi za stabilizatorje.

online trening

Basic FTP online

Glavna značilnost pri tej vadbi pa je, da traja nekoliko krajši čas (40-45min) in tako je tudi manj intenzivna. Poudarek pa je na vajah mobilizacije sklepov in gibljivosti. Trening je zasnovan celostno, Vedno se prične z ogrevanjem, zaključi se z ohlajanjem, obremeni pa se celo telo. To velja tako za vaje za moič kot za raztezne vaje.