OSEBNI TRENER

osebni trener
V našem centru vam je vedno na voljo tudi osebni trener, saj tako lahko dosegate optimalne rezultate. Individualno prilagodi trening vašim potrebam in željam ter skrbi za ohranjanje vaše motiviranosti za trening. Prav tako osebni trener prilagaja trening, ga progresivno stopnjuje in vas nauči pravilne tehnike izvajanja vaj. Pri sestavi treninga se uporablja najrazličnejše športne pripomočke, saj je tako trening učinkovitejši in hkrati bolj zanimiv. Pri individualnem treningu trener poskrbi, da postane trening užitek in vas hkrati pripelje do cilja! Prednost našega manjšega vadbenega centra pa je, da v telovadnici ni več kot 3 vadečih s svojimi trenerji hkrati in imate tako zagotovljenih več kot 20m2 samo zase..

Kontaktiraj nas

Osebni trener je namenjen

  • rekreativcem,
  • športnikom,
  • ljudem s težavami gibalnega aparata

Osebni trener ima pri nas za čim bolj natančno prilagoditev treninga posamezniku na voljo različne metode. Izbira jih glede na cilje in potrebe vadečega:

osebno trenerstvo

FMS metodo meritev za določanje začetne funkcionalnosti telesa in še dodatni testi za določanje motoričnih sposobnosti posameznika.

vaganje

Meritve s Tanita tehtnico za določanje telesne sestave, hidriranosti, biološke starosti in visceralne maščobe.

Sestava jedilnika

osebni trener in sestava jedilnika

V FTP centru poskrbi osebni trener tudi za prehransko svetovanje in sestavo ustreznega jedilnika. Za naše prehranske storitve se lahko odločijo tudi ljudje, ki niso udeleženi v trening, ampak želijo le jedilnik za svoj vsakdan. Svetovanje in jedilnik je sicer popolnoma individualno prilagojen posamezniku in njegovim ciljem ter življenjskemu slogu. Tako največkrat oblikujemo jedilnik za oblikovanje telesa (hujšanje ali pridobivanje mišične mase). Lahko pa sestavljamo jedilnike tudi za druge namene (športniki, alergiki itd.). Jedilnik se sestavi na podlagi razgovora, izpolnjenega vprašalnika o prehranskih navadah, tedenskega dnevnika prehrane posameznika in seveda meritev. Na takšen način je jedilnik optimalno sestavljen, posameznik se ga lahko drži brez večjih problemov in zagotovo prinaša rezultate.